Bob de Straatkat – James Bowen

Vorige maand schreef ik al een keer over de Boeken Adventskalender van Zon & Maan en over het lootjes trekken waar ik graag aan mee wilde doen. Ik gaf me op en stuurde een pakje naar mijn ‘lootje’. Gisteren ontving ik mijn eigen pakje en ik maakte het meteen open!

LootjesBob de straatkat

Het boek was mooi ingepakt en het is nog steeds een geheim van wie ik het pakje gekregen heb. De inhoud was erg leuk! Ik kreeg het boek ‘Bob de Straatkat‘. Kim had me al eens verteld over dit boek en het leek me erg leuk. Eerder dit jaar las ik zelf ‘Cat Daddy’ van Jackson Galaxy en daar deed het me een beetje aan denken. Ik ben dol op katten, dus dat moest helemaal goed komen!

Gisteravond ben ik meteen begonnen in het boek en mijn eerste indruk is goed. Het boek is leuk geschreven en ik denk dat ik het snel uit zal hebben. Wat mij betreft is het nu al een aanrader voor alle kattenliefhebbers!

De Boeken Adventskalender is een initiatief van Emmy.7 reacties op “Bob de Straatkat – James Bowen”

 1. Emmy schreef:

  Ik was het niet! Haha 😀 Ik moet mijn pakje nog versturen, want ik heb het nog niet binnen…:)

  Wel een super leuk cadeautje! Het lijkt me een heel bijzonder boek.

 2. Kim schreef:

  Haal dan maar alvast De Wereld Volgwns Bob in huis 😉

 3. Anneke schreef:

  Wat grappig dat je nog niet weet van wie je ‘m gekregen hebt. 😀

 4. Jess schreef:

  Dat lijkt me zo’n leuk boek. Ik zag het onlangs al liggen bij Bruna.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.