Family

Daar is hij dan!

Het was even stil aan mijn kant. Je hebt waarschijnlijk wel gelezen dat ik op zaterdag zou worden ingeleid, maar op een gegeven moment ben ik offline gegaan en was het slechts gokken hoe het was. Het goede nieuws is dat Baby Pluis er is en dat alles goed gaat met ons. We zijn ook alweer thuis.

Het inleiden ging sneller dan verwacht. Ik bleek toch al wat ontsluiting te hebben en daarom konden mijn vliezen zaterdagmiddag al gebroken worden. Daarna ging alles super snel. Zo snel dat ik behoorlijk overdonderd was toen onze kleine man om 19:05 al geboren werd. Binnenkort schrijf ik misschien nog een keer over de bevalling zelf, maar nu willen jullie vast wat belangrijkere dingen weten.

Baby Pluis heet vanaf nu Espen. Na de bevalling zijn we één nachtje samen in het ziekenhuis gebleven. De volgende ochtend werden we allebei goedgekeurd door de arts en mochten we al naar huis. Inmiddels hebben Marcel en Espen al kennis gemaakt met elkaar en is de kraamhulp voor het eerst geweest. Wij gaan nu lekker bijkomen, want dat is wel nodig na de afgelopen weken en deze bliksembevalling.

10 Comments on “Daar is hij dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.