Family

Hoera! Huib is 30 jaar!

30Dertig worden. Ik weet nog dat ik het heel wat vond. Inmiddels ben ik er zelf wel aan gewend dat er een 3 in mijn leeftijd zit en ik voel me er goed bij. De dertig bracht mij veel rust. Ik hoop dat dit voor Huib hetzelfde zal zijn.

Dus de man is nu ook dertig. Gevoelsmatig zit Huib eindelijk weer een beetje in de buurt qua leeftijd. (Dat ik 32 was en hij ‘pas’ 29 gaf me wel een beetje het gevoel dat ik een oud wijf was hoor!)

Gefeliciteerd schat en ik hoop dat we vandaag een fijne dag hebben met z’n drietjes!

4 Comments on “Hoera! Huib is 30 jaar!

  1. Bij mij is het al een grote 4 😀
    Maar dat vond ik minder erg dan 30 worden en ik moet zeggen… het bevalt mij zelfs beter. Veel meer rust en niet meer dat grote moeten en wat een ander nog vind of denkt kan je niet veel meer schelen. Dus die 40 bevalt mij beter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge