Family

Marcel heeft een nieuwtje

Vandaag heb ik leuk nieuws voor jullie. Ik wilde dit al eerder delen op mijn blog, maar toen het slechter ging met Kitty, heb ik dat even uitgesteld. Sommige van jullie weten het al, omdat ik het nieuws al wel gedeeld heb op Facebook. Daar vertelde ik het eigenlijk niet echt, maar ik deelde onderstaande foto’s. Ik was benieuwd of het mensen meteen op zou vallen. Uiteindelijk viel het mee. Niet iedereen zag het meteen, maar andere mensen ook wel. Ik zou zeggen: Kijk zelf maar!

Heb je het gezien? Inderdaad, onze Marcel wordt eindelijk grote broer! Ik ben inmiddels 9 weken zwanger en uitgerekend op 3 april 2018. Het was deze keer extra spannend voor ons. De miskraam van eerder dit jaar zit nog vers in het geheugen en ik voelde me extra gestrest. Daarnaast voelde ik me ook nog eens kotsmisselijk en doodmoe. Gelukkig denken ze in het ziekenhuis goed met ons mee. We hebben inmiddels al 3 echo’s gehad en het gaat hartstikke goed met de groei van dit ukkie. Ook mag ik altijd bellen als er iets is. Op 5 september krijgen we de ‘echte’ termijnecho. Het blijft nog steeds spannend, maar het vertrouwen begint langzaam te groeien. Daarom wilde ik het nu ook graag delen met jullie.

Als alles goed blijft gaan, kunnen jullie de komende tijd meer (blije) zwangerschapsblogs verwachten hier. Ik hoop dat ik ook snel kan genieten van dit kleintje in mijn buik. Nu vind ik het allemaal nog spannend. Er groeit een kindje in mijn buik, maar zeggen dat ik zwanger ben, vind ik toch nog wel eng. We zijn verder ontzettend benieuwd of het deze keer een meisje wordt of dat we nog een jongetje zullen krijgen. (Niet dat het echt uitmaakt, maar ik ben zooooo nieuwsgierig!) Zelf heb ik het gevoel dat we een meisje krijgen, omdat ik me zo anders voel dan bij Marcel. Het zegt natuurlijk niets, dus we zullen het echt af moeten wachten.

13 Comments on “Marcel heeft een nieuwtje

  1. Gefeliciteerd, lieve schat! Ik gun je een gezonde en fijne zwangerschap toe na de start van dit jaar. Op naar een mooi en gezond kindje!

  2. Onwijs gefeliciteerd zeg!
    Ik hoop dat je naar mate de zwangerschap vordert meer en meer vertrouwen krijgt en iets relaxter kan genieten.

    3 april is een prachtige datum, op die dag ben ik in 2018 4 jaar mama 😍
    Natuurlijk ben ik ook heel nieuwsgierig naar het geslacht. Ook ik had een relatie met de wc en wasbak bij de tweede, kon geen luier meer verschonen van de oudste, maar dit was ook een jongetje.

    Geniet er van!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.